Sunday , 25 February 2018

Paralajmëron Burdushi: Hashim Thaqit i kanë hy ne bark “dreqnitë”, vetëm une..

“Familjes Thaqi i kanë bërë sehire. Kanë shkel dikun në vend të keq ose iu kanë ranë msysh. Është krejt cështje e sehireve se nuk ka të bëjë më sëmundje”, ka thënë Burdushi.“Ska asnjë arsye tjetër. Thaqit i kanë hy koftlargtit edhe duhet me ja hjek po qe ai spo vjen”, ka thënë Burdushi.Por Burdushi ka premtuar se vet do të shkojë në shtëpinë e Thaqit për ti hequr koftlargtit dhe se pas kësaj familja do të kthehet në terezi dhe në rrugën e drejtë.Kliko reklamën më poshtë për shikuar videon: