Thursday , 22 February 2018

Para 15 viteve ishte zhdukur, kurse tani është zbuluar fati i saj i tmerrshëm


Mbetjet e nëntë vjeçares Peggy Knobloch e cila është zhdukur në vitin 2001, janë gjetur në një pyll në pjesën qendrore të Gjermanisë, jo larg nga vendi ku jetonte.
Policia ka konfirmuar se kafka dhe eshtrat që janë zbuluar rastësisht nga një burrë derisa po kërkonte kërpudha në mal, i përkasin vajzës e cila tash e 15 vite kërkohet si në Gjermani ashtu dhe në vendet fqinje.Shtyp rek lamen per ta lexuar lajmin e plote.