Saturday , 25 November 2017

Blenë kishën ku u martuan, shpenzuan 200 mijë funte për ta shndërruar në shtëpi përrallore

Një çift u dashurua me kishën ku u martuna, e si pasojë e blenë, e rinovuan dhe e shndërruan në një shtëpi përrallore për pushime. 71-vjeçari Bill Monroe dhe bashkëshortja e tij 65-vjeçarja, Anne, u martuan te kisha e Shenjtë Luke’s në Kielder National Park, Northumberland, 1987. Ata kanë katër …

Artikulli i plotë »

Po ndodh në Kosovë kjo që nuk ka ndodhur askund në botë,një komshi ka vdekur kurse tjetri komshi dasëm edhe nuk e ndal zërin e muzikës.. (Video)

Po ndodh në Kosovë kjo që nuk ka ndodhur askund në botë,një komshi ka vdekur kurse tjetri komshi dasëm edhe nuk e ndal zërin e muzikës.. Nje gje qe nuk ka ndodhur askund po ndodh ne kosove tek nje komshi ka vdekur nje njeri po presin te pame,kurse pak hapa …

Artikulli i plotë »