Saturday , 25 November 2017

Ija e Bes Kallakut thirrje Edi Ramës, ça ke me pusin tim? Ti na bje ujtin i herë, masnaj na vej matsin o t’keqen nona.

Bes Kallaku dhe tashmë e famshmja Ija kanë dërguar sot pranë redaksisë së ZeroMedia një video-thirrje publike për Kryeministrin Edi Rama i cili së fundmi është angazhuar në një nismë për penalizimin e atyre që shpërdorojnë ujin. Këshilla marketingu Mesa duket, gjyshja e Besit është e skandalizuar nga ideja e …

Artikulli i plotë »