Wednesday , 24 January 2018

Më në fund Zbulohet gjithçka: Publikohen pamjet e atentatit, ja kush janë vrasësit e Ivanoviqit dhe arsyeja e vrasjes së tij (Video)

Më në fund Zbulohet gjithçka: Publikohen pamjet e atentatit, ja kush janë vrasësit e Ivanoviqit dhe arsyeja e vrasjes së tij….Vrasja ka ndodhur të martën rreth orës 08:10, në rrugën “Sutjeska” në veri të Mitrovicës, para selisë së partisë së Oliver Ivanoviqit. Ai u qëllua me gjashtë plumba në stomak, …

Artikulli i plotë »

Lajmi Fundit Sapo u vendos, Gjermania lëshon viza pune për Kosovarët (Apliko)

Mundësia e punësimit jashtë Kosovës ka ofruar mundësi të shkëlqyeshme për punëkërkuesit kosovarë sepse përpos përfitimeve financiare, ato kanë sjellë në Kosovë edhe shkathtësitë dhe përvojën evropiane duke kontribuar kështu në ekonomi dhe zhvillimin e tregut të punës në Kosovë.Duhet shtuar se numri i kosovarëve që aplikojnë për viza pune …

Artikulli i plotë »