Thursday , 22 February 2018

Nusja është 13 vjeçe, policia ndërpret dasmën


Policia e Marokut ka ndërhyrë në kohë për të parandaluar martesën e një vajze 13 vjeçe, ndërkohë që bashkëshorti i saj ishte 27 vjeç. Në ceremoni çdo gjë ishte gati, si torta, lulet, të ftuarit, dhuratat dhe prindërit e lumtur.Imazhet e postuara në Facebook zemëruan rrjetin social dhe ngjarja ka ndodhur në Tetouan, një zonë me 400 mijë banorë, në veri të Marikut. Vala e zemërimit në rrjetet sociale e detyroi policinë që të ndërhynte. Ata ndërprenë ceremoninë dhe i dërguan mysafirët në shtëpi…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: