Thursday , 22 February 2018

Nuk i preu flokët për 12 vjet, shikoni sa arriti gjatësia e tyre falë një sekreti të vogël


Nuk i preu flokët për 12 vjet, shikoni sa arriti gjatësia e tyre falë një sekreti të vogëlG. Hasani
LIFESTYLE
Tashmë flokët mund t`i mbështjellë rreth trupit. Ky ishte rezultati i gjatësisë së flokëve të Malgorzata Kulczyk nga Londra, e cila nuk i preu ato për 12 vite me rradhë.
32-vjeçarja i ka flokët e gjatë deri te nyjet e këmbëve. Madje, ajo nuk i ka lyer kurrë, përdor shampo të zakonshme dhe i thahen nga uji brenda 20 minutave.shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: