Thursday , 22 February 2018

Nuk e dinit, por Ami dhe Ermali kanë një tjetër lajm të madh për të gjithë


Vetëm një muaj më parë, Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi bënë të ditur lajmin e gëzueshëm se Ami është shtatzënë për herë të dytë. Por krahas zhvillimeve të mëdha në jetën private, dyshja e famshme ka lajme të rëndësishme edhe nga ana e biznesit…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: