Tuesday , 20 February 2018

Njoftim urgjent për gjithë ata që vozisin vetura në Kosovë


Tashmë kur po shkojmë drejtë stinës së dimrit, qytetarët kanë fillar që të përgaditën për të.
Janë plotë gjëra që qytetarët i bëjnë para se të futën në dimër. Që nga sigurimi i materialit për ngrohje, blerjen e gjërave të tjera e deri tek sigurimi i veturave me gazra dhe mjete tjera…per te par videon e plote kliko ne reklame….per me shume shiko videon me poshte!