Thursday , 22 February 2018

Njihuni me njeriun më të fuqishëm në Kosovë


Këtë të diele musafire në emisionin e “KOJSHIS” ishinë: Driton Selmanaj deputeti i LDK-se dhe Herkulezi Shqiptar, njeriu më i fuqishem në KOSOVE Bujar Muli.

Ai gjatë emisionit Ngrit në ajrë moderatorin se bashku me një person tjeter.

Për të kuptuar me shum shihni emisionin