Monday , 19 February 2018

Nëna: Nëse do t’ia jepja vetëm një shishe qumësht, djali do të ishte gjallë


Një nënë, bebja e së cilës vdiq pasi e ushqeu me gji, ka alarmuar nënat e tjera që të mos përsëritet një gjë e tillë.
“Kam dashur gjithmonë ta shpërndajë me të tjerët se çfarë më ka ndodhur, por jam frikësuar nga paragjykimet”, thotë Jillian Johnson, djali i të cilës tani do të ishte pesë vjeçar.
Djali i saj, Landon, ishte gjithmonë i uritur dhe nëna duhej ta ushqente vazhdimisht me gji.
“Landon qante dhe vetëm qante. Gjatë gjithë kohës, edhe kur ishte në gji. Kur e pyeta infermierën, më tha se është për shkak të kohës së ushqyerjes”, ka shpjeguar nëna….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: