Thursday , 22 February 2018

Në shtrat me gruan dhe 6 të tjera, burri: Kjo marrëdhënie më shpëtoi martesën (Video)


Në shtrat me gruan dhe 6 të tjera, burri: Kjo marrëdhënie më shpëtoi martesën
Krijuesi i robotëve të seksit me inteligjencë artificiale shprehet se, kryerja në mënyrë të rregull e marrëdhënieve seksuale me to i ka rregulluar martesën…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: