Sunday , 25 February 2018

Ne jemi një milion Shqiptarë në Maqedoni, do ju kallim nëse…(Video)

Shqiptarët janë grupi i dyte me i madh etnik në IRJM. Numri i përgjithshëm i shqiptarëve në IRJM është 509,083 banorë, që përfaqëson rreth 25% të popullsisë. Shqiptaret jetojne kryesisht në pjesët veriperëndimore dhe perëndimore të vendit. Numri më i madh i shqiptarëve jeton në komunat.Bekim Fazliu:Ne jemi aq sa jeni ju, ndodh të jemi edhe më shumë, nuk e dimë, meqë regjistrimi nuk u bë!Ne nuk kërkojmë të drejtat tona, ne ato do ti marrim vetë.Hap reklamën / Vazhdo për të parë pamjet: