Thursday , 22 February 2018

Ndodh në Kosovë: Me vetëm 110 euro mund ti bleni 10 metra dru të gatshme, ja kontakti


Komuna e Lipjanit do ta bëjë shitjen e masës drunore të pa prera të cilat gjenden në oborrin e komunës së Lipjanit.

Në shitje do të jenë disa drunj të pishave vajmuthi sasia e të cilave arrin deri në 113 metër kub. Si dhe pisha të zeza. Një metër kub e pishave vajmuthi do të kushtojë 9 euro e 49 cent, kurse e pishës së zezë metër kubi do të kushtojë rreth 40 euro..per te kontaktuar kliko ne reklam edhe merre numrin ke 15 minuta kohe sepse eshte e limitume.. kliko tek reklama merre numrin thirre menihere!