Thursday , 22 February 2018

Milaim Zekës i vjen një përkrahje shumë e madhe nga kjo figurë të cilën e duan krejt shqiptarët (Foto)


Prej dje, mendimet, analizat e të gjitha dimensioneve dhe niveleve po bëjnë bujë në rrjete sociale.

Po diskutohet e komentohet me të madhe sherri mes Frashër Krasniqit dhe Milaim Zekes, ndodhur në studion e “Klan Kosovës”.

Kush mbet pa thënë diçka, pa komentuar, pa dhënë opinion? Kjo çështje është bërë temë dite edhe në vendet fqinje, jo veç në Kosovë, shkruan “Kosovarja”.

Deputeti i “Nismes” ka shpërndarë shumë nga statuset e atyre që janë me të, që i kanë dhënë mbështetjen e tyre morale në këtë rast.Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni: