Thursday , 22 February 2018

Mediet serbe: Stërgjyshi i Thaçit ishte serb


Mediet në Serbi kanë filluar të shkruajnë për, siç thonë ata, stërgjyshin e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi. Për të thonë se fillimisht ishte klerik ortodoks, e më pas u konvertua në fenë myslimane…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: