Tuesday , 20 February 2018

Më në fund zbulohet I Akuzuari kryesor per vrasjen e Adeles eshte ky A….(Video)


Vdekja e Adeles na tronditi te gjitheve, por mjeket than se ajo vdiq nga dita por kur policia filloi hetimet nuk doli ashtu si than mjeket. Analiza e policis e konstatoi se Adela u vra nuk vdiq. Ai diten qe vdiq Adela u fshihte qe mos te bie ne sy dhe pas 1 jave pas vdekjes se Adeles nje gjurm te vogel e kish lene qe policia e hetoi, dhe tani është arrestuar, dhe tregoi gjithë ngjarjen se si ndodhi, Për më shumë ju sjellim edhe videon e të arrestuarit, Klikoni poshte reklamen dhe pas 2 sekondash ju hapet video: