Tuesday , 20 February 2018

”Më goditi me tullë në kokë, është psikopat”, zbulohet frika e Arielës. Mesazhet me mikun e saj

”Më goditi me tullë në kokë, është psikopat”, këto janë disa nga mesazhet që Ariela ka shkëmbyer muajt e fundit. Vrasja e saj ka tronditur mbarë opinionin publik, ndërsa dita ditës dalin dhe dëshmi të reja.
Së fundi një mik i afërt i saj ka ka shkruar dhe kërkon që të mos përdhoset imazhi i Arielës.
Miku i Arielës, i cili posedon mesazhet, ka ndarë me ‘’JOQ” bisedat që ajo ka bërë me një mikun e tyre të përbashkët para se tragjedia të ndodhte.Çfarë shkruan miku i saj:Shtype reklamen pas disa sekondash hapet video e plote:Kliko reklamen shiko videon e plote: