Thursday , 22 February 2018

Masazhatoren nga Shkodra e gjen belaja: Burri i klientes më plasi pas muri dhe më…


Ngacmimet seksuale janë në qendër të historisë së një 34-vjeçareje të specializuar në masazhe trupi.

Ajo tregon se ka rënë pre e ngacmimit nga burrat e klienteve të saj, por rasti më i fundit ka qenë shokues. Ja historia e rrëfyer për “ShkodraNews”….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: