Monday , 19 February 2018

Linda Morina synon tregun ndërkombëtar, këndon anglisht (VIDEO)

Linda Morina njihet si një person shumë karizmatik dhe që këndon gjithmonë për politikanët në Shqipëri dhe Kosovë , por edhe në botë.

Por këtë herë ajo ka guxuar shumë dhe ka vendosur të këndojë për Presidentin e Amerikës Donald Trump.

Linda ama ka vendosur që këtë këngë ta sjellë në gjuhën angleze ndoshta duke synuar edhe tregun ndërkomëbtar.

Gjithsesi Ne i urojmë suksese Lindës në rrugën e nisur. /albeu.com/ kliko ne reklam per tu hap video video fillon pas 5 sekonda-