Tuesday , 20 February 2018

Ligjerata e Hoxhë Elvis Naçit që po rrënqethë zemrat e çdo Shqiptari (Video)

Rrjetet sociale janë bërë një matës i famës dhe ndikimit të personaliteteve që kanë te masa. I tillë është rasti edhe me Elvis Nacin, hoxha i cili u bë i famshëm në mbarë hapsirën shqiptare fal ligjëratave të tij në rrjetet sociale si Facebook dhe Youtube.Fenomeni Elvis Naci është për tu analizuar, duke marrë parasyshë se për një kohë shumë të shkurtër ka marrë famë shumë të madhe që as njerzit e Shoëbizit nuk e kanë lehtë ta arrijnë.Hap reklamën / Vazhdo për të parë pamjet: