Thursday , 22 February 2018

lajmi fundit : PS-PD shtyjnë numërimin, janë të lodhur dhe…


Në qytetin e Durrësit numërimi i votave në 4 KZAZ, do të nisë në orën 5 të mëngjesit.Mësohet se komisionarët e forcave politike në vend kanë shfaqur shenja lodhje dhe kanë kërkuar shtyrje e fillimit të numërimet.Gjithashtu mësohet se dy forcat PS dhe PD kanë bërë një mes tyre që numërimi të nisë në mëngjes.