Thursday , 22 February 2018

Kur Leonora hecë me këpucë 800 dollarëshe


Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi ka postuar një set të fotografive shumë të bukura në Instagram.

Përveq pamjes së jashtme, Leonora karakteriohet me një veshje të veqantë dhe shumë elegante.

Por ajo çfarë na bie menjëherë në sy pasi shohim këto foto janë këpucët e saj të shtrenjta.

Po të bëni një kërkim në google del se këto këpucë të firmës ‘Gucci’ kushtojnë hiq ë pas se 800 dollarë.

Ndryshe, këngëtarja ka preferuar gjithmonë që të veshet firmato përqka i ka edhe mundësitë…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: