Sunday , 25 February 2018

Kosovë: “Shqiptarit i humb durimi, del i vret policët serbë” (VIDEO)

Kosovë 1998: “Shqiptarit i humb durimi, del i vret policët serbë”…Makina e policisë serbe e quajtur Zastava 101, ishte makina më e urryer nga shqiptarët e Kosovës, gjatë okupimit serb. Një polic serb ishte vra dhe dy të tjerë u plagosën rëndë.
Sulmuesi ishte nga Mitrovica, pjesëtarë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, raporton fmimages. Një makinë policie ishe sulmuar në pritë në qendër të Mitrovicës, në vitin 1998.
Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë