Sunday , 25 February 2018

Kjo grua nuk ka asnjë rrudhë. Është 33 vjeçe dhe përdor vetëm këto dy përbërës!

Priyanka Chopra është një yll i famshëm nga India. Ajo është vajza e parë indiane që është kurorëzuar Miss World në vitin 2000. Eshtë shumë e njohur në botën e bukurisë. Një arsye për këtë është pasi nuk ka asnjë rrudhë, edhe pse është 33 vjeçe.
Pra si ja bën ajo?
Priyanka ka një karrierë prej 15 vitesh. Ajo ka mësuar shumë këshilla dhe truke për të mbajtur bukurinë e saj, në mënyrë të përsosur dhe pa rrudha në asnjë moment.