Thursday , 22 February 2018

Këtu gjaku nuk falet, njihuni me fshatin shqiptar që gjakmarrjen e ka çështje nderi


Fshati Kalei në zonat e thella të Mallakastrës është tashmë thuajse fantazmë, sepse është braktisur masivisht, por nuk ka ndodhur kështu me ligjin e pashkruar të hakmarrjes.
Ky ligj sundon ende në këtë fshat dhe këtë e vërteton vrasja e 57-vjeçarit Shefo Duraj para një viti. Në një reportazh nga “ABC News” thuhet se Shefo Duraj u vra për një hakmarrje që kishte 50 vite si ngjarje.

Gjaku i pa marrë është çështje nderi e panegociueshme në këto anë. Djali (Shefo Duraj) ishte në barkun e nënës kur u vra babai i tij shiko videon meposhte nga nje familje e cila rrin me vite te tera e ngujuar ne shtepi…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: