Tuesday , 20 February 2018

Këta janë aeroplanët që Turqia do t’ia japë Kosovës, Erdogan po armatos Kosovën përmes Edi Ramës (Video)

Pas lajmeve të bujshme ditëve të fundit, në të cilat “paralajmëronin një luftë në Kosovë” mediat serbe sot kanë dalë edhe me një “goditje” tjetër. Kësaj radhe, ata në artikujt e tyre, kanë përfshirë edhe rolin e Turqisë, në “mbështetjen e konfliktit” mes Kosoves dhe Serbise:Këta janë aeroplanët që Turqia do t’ia japë Kosovës, Erdogan po armatos Kosovën përmes Edi Ramës:Shtype reklamen me posht dhe shikoje videon e plote: