Tuesday , 20 February 2018

Kallashi për herë të parë tregon n’Kosovë Show: Ja pse e ndala vallëzimin dhe seksin (Video)

Kallashit i ndodhi diçka e papritur derisa po e priste një organizatore të mbrëmjeve rinore.
Edhe sonte si çdo javë në 20:30 shfaqet emisioni n’Kosovë Show.
Mysafirë është valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi dhe Astrit Haraqija.
Kallashi nuk kishte ftesë për emision u soll nga maskat që e ‘rrëmbyen’ derisa ajo ishte në Prishtinë për një takim me një organizatore të mbrëmjeve rinore.
Ndërkohë, Astrit Haraqija ka folur për Lidhjen Demokratike të Kosovës ndër vite e deri të pizhamet e Isa Mustafës…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: