Thursday , 22 February 2018

Kallashi nga frika ‘qanë’, por shikojeni se çka i bën më pas Shpetim Deskut në emision (Video)


Kallashit i ndodhi diçka e papritur derisa po e priste një organizatore të mbrëmjeve rinore.
Edhe sonte si çdo javë në 20:30 shfaqet emisioni n’Kosovë Show.Mysafirë është valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi dhe Astrit Haraqija.
Kallashi e ka treguar dhe live dhe midis emisionit se kë e ka votuar ajo me 11 qershor kur u mbajtën zgjedhjet lokale.
Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..