Thursday , 22 February 2018

Ja sa ka arritur trashësia e borës në Kosovë


Mëngjesi i sotëm ka çelur Kosovën të mbuluar me borën e parë.
Por, për dalim prej disa qyteteve, në vendet më rurale trashësia e borës ka arritur në disa centimetra.
Në fotografitë të cilat janë publikuar nga Boga, respektivisht tek Hotel Rudi, trashësia e borës ka arritur mbi 20 centimetra. Shikoni videon dhe fotografitë më poshtë:shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: