Thursday , 22 February 2018

Ja 14 fakte për vaginën që ju meshkuj duhet t’i dini

Ja 14 fakte për vaginën që ju meshkuj duhet t’i dini

Meshkujt përdorin emra të ndryshëm për të. Ka shumë mite për vaginën. Megjithatë, këto fakte duhet t’i mësoni:

– Vagina ka 8 mijë nerva fundore, penisi vetëm gjysmën.

– Klitori është organi më i ndjeshëm i vaginës. Gjendet sipër buzëve të vaginës. Ajo është qendra e kënaqësisë për një femër. Stimulimi i tij siguron orgazmën.

– Vagina është pjesa e brendshme e organit seksual femëror. Ajo është nga 6 deri në 13 centimetra. Klitori, buzët e brendshme dhe të jashtme janë vulva.

– Në shumë vende, njerëzit preferojnë ta quajnë vaginën edhe mace. Arsyeja: macet shpesh lidhen me seksualitetin femëror.

– Femrave u pëlqejnë lodrat seksuale. Në shumicën e rasteve ato kalojnë më lehtë në orgazëm me ndihmën e tyre. Vibratori plotëson shpesh fantazitë e tyre, siç është seksi me dy meshkuj.

– Një grua ka vendosur rekordin duke kaluar plot 134 orgazma në një orë. Rekordi për meshkujt është 16 herë rresht.

– Simboli i virgjërisë është cipa e virgjërisë. Nuk është tamam lëkurë, por disa inde të ngurta në hyrje të vaginës. Një mit i pavërtetë është se cipa mbyll hapjen vaginale.

kliko mbi reklame qe ta shohesh lajmin e plote