Thursday , 22 February 2018

Ishte duke pastruar dhomën e të dashurit, 19-vjeçarja zbulon diçka të tmerrshme që i ndryshoi jetën


Një 19-vjeçarje është habitur kur ka pastruar dhomën e të dashurit të saj, pasi ka zbuluar se ai ishte një pedofil.
Lorna-May Anslow, nga Portsmouth, ishte vetëm 16 vjeçe kur ajo u takua me Joseph Johnson, 21 vjeç, në Facebook, në maj të vitit 2014.
Pas ngeli shtatzënë, Lorna Lorna-May, e cila tani 19 vjeçe, u zhvendos në shtëpinë e nënës së Johnson, por bota e saj u përmbys kur mësoi se i dashuri i saj ishte akuzuar për aktivitet seksual me një vajzë të mitur…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: