Thursday , 22 February 2018

Ish-gjenerali serb: Ky ishte ministri shqiptar që na ndihmoi ta vrisnim Adem Jasharin (Pamje)


Ish gjenerali serb Stevan Gjuroviq në një intervistë për mediat maqedonase kishte rrëfyer gjerësisht për luftën e forcave serbe dhe UÇK-së në Kosovë.
Gjenerali serb zbuloi detajet e luftimeve të ushtrisë dhe policisë në Kosovë kundër UÇK-s, dhe ai u përqëndrua veçanërisht në detajet e vrasjes së Jasharit. Ai zbuloi se spiunët serbë kishin shumë raste për të vrarë komandantin legjendar, Adem Jashari. Madje sipas tij ai mund të kapej edhe i gjallë…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: