Friday , 23 February 2018

Informacion që duhet ta marrë çdo prind / Ja nga çfarë po u dëmtohet rënd truri fëmijëve tuaj, mund ta ndaloni


Një studim i fundit zbulon se çfarë ndodh me trurin e fëmijëve që përdorin tabletat.
Ne shohim fëmijët që luajnë me telefona, kompjuter dhe tableta çdo ditë. Teknologjia po bëhet pjesë integrale e shoqërisë dhe shumë shkolla po kalojnë nga letra në ekranet me prekje nëpër klasat e tyre. Tabletat janë të përshtatshme dhe nuk shpërdorojnë letër….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: