Sunday , 25 February 2018

http://albapress.info/stresi-ofendon-rende-flor-mumajesin-edhe-qeni-eshte-me-besnik-se-ti-foto-lajm/

Siç njihet në estradën shqiptare Çiljeta Xhilaga është një ndër femrat më provokuese. Ku dhe thuhet se ajo në të kaluarën ishte bashkë me shumë këngtarë të njohur shqiptarë. Por ajo në një intervist tregoi një sekret për jetën e saj, që nuk e ka treguar kurrë deri tani, ajo tregoi se para disa viteve këngtari i njohur shqiptarë e detyroi që të bëj marrëdhënie me të, po ashtu tregoi edhe arsyen, madje ajo tregon edhe emrin e tij ku të gjithë e njohim këtë këngtarë nga estrada, ndiqni videon e intervistës, shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video e plote: