Thursday , 22 February 2018

Historia ime kjo / Ja si e tradhëtova burrin sa ishte në Zvicër, lidhja me “argatin” – Kështu ndodhi ngjarja?


Nevoja për ujë në fshat, kishte bërë që gruaja kishte zënë një person për të hapur një pus në oborrin e shtëpisë.Punëtori që po e hapte bunarin në shtëpi, ka nisur të shfaq simpati ndaj gruas, e cila i jepte sinjale dhe më në fund ata krijuan një lidhje, e cila çoi në një dashuri të thellë..shiko lajmin e plote me poshteDashuria e tyre kishte marrë hov dhe se i tërë fshati kishte kuptuar lidhjen e krijuar mes tyre.tetovAta janë parë në shumë raste duke udhëtuar bashkë, ndërsa arsyetimi i gruas sipas bashkëfshatarëve është se është punëtor që kryen punë dhe shërbime, që ajo si grua nuk mund ti kryejë.Historia e kësaj gruaje është e ngjajshme me shumë gra nga Pollogu që ende janë të mbyllura në shtëpi dhe nuk merren nga bashkëshortët e tyre. Klikoni ne reklam dhe pas 5 sekondave ju hapet Lajmi i plote dhe detajet