Friday , 23 February 2018

‘Harrojeni’ Milaim Zeken, ‘kërcet’ mes Ramush Haradinaj dhe Frashër Krasniqit


Ministri i Bujqësisë, Nenad Rikalo ka lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës, por pas kësaj i menjëhershëm ka qenë reagimi i deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Frashër Krasniqi.
Ai nuk ka pritur interpelancën për Rikalon që do të mbahet sot dhe ia ka drejtuar atij pyetjen, anipse mungonte në sallë…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: