Friday , 23 February 2018

‘Harrojeni’ Gjermaninë, ky vend hapi rrugën për punësim dhe ‘letra’, ja si mund ti merrni shumë lehtë


Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm apo organizatave jo qeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit…shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: