Tuesday , 20 February 2018

“Hallakatet” Aleksandar Vuçiq, ja se çka bëri sapo Thaçi e dha live lajmin për… (Video)

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi të mërkurën se është shumë i kënaqur me reagimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe sekretarit të përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg lidhur me çështjen e formimit të ushtrisë së Kosovës.Ai theksoi se zyrtarët amerikanë e kanë bindur se janë kundër zhvillimeve të tilla.“Me amerikanët nuk është gjithmonë lehtë që të bisedohet, por e dini se në çfarë jeni.Shtyp në reklamë më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë: