Thursday , 22 February 2018

Gruaja rihap varrin e saj që t’i tregojë shtetit se…


Një grua në Spanjë po përballet me autoritetet shtetërore prej 7 vjetësh, duke u përpjekur që t’i bindë ata se është gjallë. Kryerja e veprimeve të thjeshta, si ripërtëritja e lejes së qarkullimit, ose shkuarja tek mjeku, është për atë tani e pamundur sepse ka vdekur për shtetin që në vitin 2010…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: