Tuesday , 20 February 2018

Godet Ramushi, A kuptoni ju ajo? Unë nuk ju jap llogari Ambasadorëve (Video)

“Ne nuk i kemi punëdhënës ata, ne i kemi punëdhënës deputetët dhe sillemi me respekt ndaj tyre. Tani lënda është në Qeveri, janë procedura që duhet me u kaluar, i kemi 30 ditë, do t’i kalojmë procedurat në afat kohor të paraparë”, ka deklaruar Haradinaj.Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është shprehur se Qeveria e Kosovës nuk i jep llogari ambasadorëve për vendimet që merr dhe se lënda për Gjykatën Speciale do të procedohet brenda afatit kohor, përcjell albinfo.ch.Shtyp në reklamë më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë: