Tuesday , 20 February 2018

Godasin Serbët, Kjo armë që kemi ne “i frikësohen” edhe SHBA-të.. (Video)

Zëvendëskryeministri rus, Dmitry Rogozin, ka thënë se tanku rus “T-14 Armata” lë pas ato të SHBA-ve, izraelite dhe evropiane, sa i përket karakteristikave teknike.
Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, tanku i gjeneratës së ardhshme u shfaq për herë të parë në publik me 9 maj të vitit të kaluar gjatë paradës ushtarake të Ditës së Fitores në Moskë..Shtyp reklamën më poshtë për shikuar videon: