Thursday , 22 February 2018

Gjermania e jep lajmin e madh: Kosovarët mund të marrin viza, vetëm këtë kusht duhet plotësuar


Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017.

“Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: