Thursday , 22 February 2018

Gjërat që një femër duhet ti bëjë patjetër pasi kryen marrëdhënie

Gjërat që një femër duhet ti bëjë patjetër pasi kryen marrëdhënie

Është shumë e rëndësishme që pjesët tuaja intime të jenë të pastra. Shumica e infeksioneve që ndodhin poshtë kanë për shkak zakonet jo higjenike që ndjek.

8 gjëra që duhet të bëni pasi të keni kryer marrëdhënie:

Shko në tualet

Gjatë marrëdhënies, bakteret mund të futen në pjesën tuaj intime. Është ngrohtë dhe me lagështi, dhe ky është mjedisi i përsosur që bakteret të shumëfishohen. Nëse nuk doni të përfundoni me një infeksion të dhimbshëm të fshikëzës, urino brenda një ore pasi keni kryer marrëdhënie seksuale, gjë që ju ndihmon për të shpëlarë pjesën tuaj private. Dhe sigurisht, fshihuni nga përpara- prapa për të shmangur ndotjen nga parazitët.

Shmangni dushet me ujë të nxehtë

Dushi është i mirë megjithatë shmangni futjen në një vaskë të nxehtë. Kur V (vagina) i përgjigjet stimulimit, ajo hapet pak më shumë. Dhe pas marrëdhënies, një dush me vaskë të nxehtë mund t’ju bëjë të ndjeshëm ndaj më shumë infeksioneve.kliko mbi reklame qe ta shohesh lajmin e plote