Sunday , 25 February 2018

Genta i çmend te pranishmit, e drithë…para meshkujve me kënaqësi te madhe (Video)

Genta Ismaili ishte mbrëmë në një lokal nate në Tiranë. Meshkuj ishin mbledhur përreth saj dhe po shikonin pamje spektakolare.
Derisa në këtë lokal këndohet Live, Genta ka zgjedhur që fansat e saj t’i argëtojë me dridhje të të pasmeve.

Duke klikuar ne linkun me poshtë keni mundësi te shikoni të plotë VIDEON: