Sunday , 25 February 2018

Erdogan i shokon të gjithë: Shqiptarët dhe turqit janë një popull (Pamje)

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka folur para mijëra qytetarëve në qytetin e Bursës.Erdogan ka folur rreth operacionit kundër militantëve kurd në Siri, ku ka filluar të bombardojë përmes aeroplanëve caqet e tyre.“Ne do ta përfundojmë operacionin në një kohë shumë të shkurtër”, tha Erdogan rreth operacionit në Afrin.
Erdogan, i cili dha mesazhin e unitetit, nuk harroi shqiptarët dhe boshnjakët.“Ja çfarë dua nga ju. Le të mos e harrojmë Rabia’rim. Kliko reklamën më poshtë për shikuar videon: