Wednesday , 24 January 2018

Erdogan dridh pallatin ELYSEE ne France ( VIDEO)

Erdogan dridh pallatin ELYSEE ne France ( VIDEO)

 

 

 

kliko ne hapësirën me poshtë dhe vazhdo tek lajmi i plote ⬇⬇⬇