Thursday , 22 February 2018

“Ehhh moj Adelë, ta dije…Shikoje tani dhe qesh me të gjithë”


Ndarja e papritur nga jeta e gazetares Adelajda Xhamani la pa fjalë shumë të afërm, miq kolegë e të njohur të saj. Këtë mëngjes e prisnin në punë, por u njohën me lajmin e kobshëm për vdekjen e saj në banesë, e vetme, si pasojë e një ataku kardiak.Adelajda do të niste më 15 nëntor emisionin e saj, që do të quhej “Shtëpia e Adelës”. Të shumë ishin kolegët dhe drejtuesit e saj në mediat e ndryshme ku ajo punoi, të cilët shkruan reshta prekës për ndarjen nga jeta të saj, në një moshë kaq të re, vetëm 31 vjeç…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: