Sunday , 25 February 2018

Ecën mes dy maleve nëpër litarin, por shikoni çfarë ndodhë në sekondin 21 (Video)

Spencer Seabrooke sapo ka thyer një rekord të ri botëror. Ai përfundoi me sukses ecjen e tij në litarin e lëvizshëm, duke thyer rekordin paraprak që kishte gjatësinë 7 metra. Ecja në litar, pa u mbajtur askund, është realizuar nga Seabrooke në mes dy maleve në Kolumbi. Siç mund ta shihni nga video, droni e ka kapur mjaft mirë Seabrooken në lartësinë prej 290 metra. Dhe është e pabesueshme se 26 vjeçari e ka filluar këtë sport vetëm para tre viteve. Shikojeni ketë video me plotë emocione, ketë mund ta bëni duke klikuar ne hapësirën me poshtë: Shtypni poshte reklaamen, per tu hapur VIDEO e ngjarjes…