Thursday , 22 February 2018

Ebesoni ? Vajza e la sepse ishte i varfër, pas 5 viteve u takuan rastësisht, e çuditshme ajo çfarë ka ndodhur? (Video)


Vajza e la sepse ishte i varfër, pas 5 viteve u takuan rastësisht, e çuditshme ajo çfarë ka ndodhur? (Video)
Ky tregim flet per nje djalosh te varfer i cili ishte dashuruar me nje vajze pasur.
Nje dite, djaloshi i varfer i kishte kerkuar doren e nje vajze te pasur,mirpo ajo e kishte refuzuar duke i thënë: Paga e jote mujore eshte sa shpenzimet e mia ditore,andaj si po shpreson qe te pranoj te martohem me ty, Por ja qe u takuan prap dhe ndodhi nje gje interesante,shikoni videon me poshte:..shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: